Ne gasesti la: +40-757327410
+40-368409448

str. Dr. Ioan Senchea nr. 134, Zarnesti Vezi hartaPuteti achita cu cardul   Despre cabinetul doctorului Ionut Stoica

Etica si Valoare adaugata.

Numitorul nostru comun , ca medici , ca si colegi, este etica , empatia fata de pacient si dorinta de a-i oferi fiecaruia o valoare adaugata. Facem asta prin durabilitatea si siguranta tratamentelor, prin planificarea inteligenta si prin valoarea multiplicata a echipei de specialisti alocata fiecarui caz.

Inovatie si Pionierat

Am cultivat o pasiune pentru performanta si pentru deschiderea de noi drumuri. Suntem atrasi in permanenta de nou, de a gandi diferit. Pentru noi e un stil de viata. Unul extraordinar si privilegiat, acela de a testa in permanenta noi tehnologii si de a invata mereu lucruri noi, si uneori de a avea onoarea de a pasi pe taramuri neexplorate.

Competitivitate si Altruism

Natura noastra competitiva a fost tot timpul completata de un simt altruist fata de colegii si clinicile concurente. Am impartit tot timpul informatii, sfaturi, experienta. Am raspuns afirmativ la oricine a apelat la cunostintele noastre. Am inteles dintodeauna , ca daca vrei sa fii luminat, trebuie sa lasi lumina sa treaca prin tine.

De ce SigDent?

 • In spatele usii gasiti atmosfera prietenoasa a salii noastre de asteptare.
 • Respectam ora de programare. Stim cat de important este timpul dumneavoastra.
 • Avem grija de sanatatea dumneavoastra, atat in ceea ce priveste manoperele stomatologice cat si igiena si asepsia. Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, sterilizare la cele mai performante standarde.
 • Avem competenta practica, pregatirea teoretica si experienta dobandita in clinici universitare pentru a conduce un tratament complet si complex de stomatologie, parodontologie si chirurgie dento-alveolara.
 • SigDent e o echipa tanara, instruita in domeniul stomatologiei moderne , care cauta in permanenta sa fie la curent cu ultimele cercetari si metode de tratament, participand la cursuri si congrese internationale.
 • Stim sa comunicam cu dumneavoastra, sa va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.
 • Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere, iar noi dispunem de materialele necesare si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara.
 • Suntem in primul rand medici, de aceea abordarea cazului fiecarui pacient se face raportand situatia clinica stomatologica la starea generala de sanatate. Fisele SigDent cuprind un chestionar complex. datele inregistrate fiind strict confidentiale. Fisele sunt arhivate computerizat printr-un program specific de management stomatologic.
 • Nu vrem sa va convingem ca noi suntem cei mai buni !
  Va invitam sa ne vizitati si va veti convinge personal!