Ne gasesti la: +40-757327410
+40-368409448

str. Dr. Ioan Senchea nr. 134, Zarnesti Vezi hartaPuteti achita cu cardul   De ce sa alegem fillerele dermice Hyaluronica?

La 25 de ani devin vizibile primele semne ale inaintarii in varsta; ridurile de expresie se formeaza in jurul ochilor si nasului, pielea incepe sa-si piarda bariera hidro-lipidica naturala si devine mai putin elastica.

Dupa 45 de ani pielea devine mai subtire, prin pierderea stratului natural de grasime, sinteza de colagen si de elastina scade, si ca rezultat pielea pierde mare parte din fermitate si elasticitate.

Hyaluronica este o gama inovatoare de geluri pe baza de acid hialuronic, ce se adapteaza oricarei cerinte si necesitati clinice. Formula produselor este special conceputa pentru a rezolva semnele vizibile de imbatranire si a mentine un aspect optim al pielii.

Fiecare produs (1,2,3 si Mesolift) are o concentratie diferita de acid hialuronic reticulat (cu exceptia Mesolift, care contine acid hialuronic nereticulat), ce permite medicului sa aleaga solutia potrivita fiecarui caz in parte.

Intr-un scurt timp poti rezolva zonele inestetice, precum ridurile faciale (glabelar/intre sprancene, santuri nazolabiale, ridurile rasului sau fumatorilor etc.), pierderea volumului facial, poti augmenta o anumita trasatura (conturul buzelor, augmentarea buzelor) sau poti reda pielii tale hidratarea maxima pentru a o mentine plina de vitalitate.

Cu fillerele injectabile Hyaluronica se obtine:

  • stergerea ridurilor superficiale si medii de la nivelul fetei
  • buzele pe care ti le-ai dorit
  • refacerea volumului obrajilor si remodelarea conturului fetei
  • mentinerea frumusetii pielii hidratate si reintinerite natural


1.   Sunt fillerele dermice sigure?

Procedurie estetice cu fillere dermice pe baza de acid hialuronic sunt considerate cele mai sigure si mai putin invazive pentru piele. Atunci cand sunt recomandate de catre un specialist calificat si instruit si sunt realizate prin tehnica de injectare corespunzatoare, fillerele dermice certificate sunt in totalite sigure.

2.   Exista o limita de varsta pentru acest tip de interventie?

Fillerele dermice cu scop cosmetic nu trebue utilizate la persoanele cu varsta sub 18 ani.

3.   Cat dureaza efectul fillerelor dermice Hyaluronica?

In functie de diferiti factori precum calitatea pielii, factori externi si conditiile pielii, remanenta fillerelor Hyaluronica poate varia intre 6 si 12+ luni.

 4.   Exista o anumita conduita inainte de injectare?

Inainte de prima interventie este important sa discutati cu medicul despre asteptarile si rezultatele dorite.

In timpul consultatiei sunt descrise corectiile estetice care vor fi realizate si etapele procedurii.

Adresati-va medicului pentru orice intrebare aveti in legatura cu tratamentul. Veti primi toate recomandarile generale.

Consultatia si tratamentul propriu-zis trebuie programate in zile diferite.

5.   Exista anumite reguli de urmat dupa injectare?

Persistenta fillerelor dermice poate varia, iar pentru a prelungi efectul obtinut prin injectare doctorul dvs. va poate sfatui sa urmati zilnic cativa pasi simpli: evitati temperaturile extreme, exercitiile fizice intensive sau presiunea asupra zonei tratate dupa momentul injectarii.

8.   Procedurile cu Hyaluronica sunt dureroase?

Procedurile cu fillere dermice Hyaluronica sunt realizate printr-o tehnica de injectare cu un anumit grad de durere, similare procedurilor cu orice alt filler pe baza de acid hialuronic.

7.   Cand pot sa reiau activitatile zilnice?

Daca nu sunt conditii speciale, va puteti reintoarce la rutina zilnica imediat dupa injectare.